(recept
si oblíbilo 13 návštěvníků)
Drůbeží játra s pórkem-děkuji Eauhu
Potřebné ingredience
Ingredience Česnek 2 stroužky Kmín špetka Kuřecí játra, 400 g Olej 35 g Pepř špetka Pórek 200 g Sójová omáčka 1 - 2 lžíce Solamyl 25 g Sůl podle chuti
Postup přípravy
Pracovní postup
Játra nakrájíme na malé plátky nebo nudličky, promícháme se solamylem a za stálého míchání opékáme na horkém oleji. Když se játra od sebe oddělují, přidáme na kolečka nakrájený pórek, na tenká kolečka nakrájený česnek a trochu orestujeme. Přidáme sójovou omáčku, kmín, pepř, podle chuti osolíme a krátce ještě orestujeme.
Příloha:rýže, chléb, brambor.
Játra nakrájíme na malé plátky nebo nudličky, promícháme se solamylem a za stálého míchání opékáme na horkém oleji. Když se játra od sebe oddělují, přidáme na kolečka nakrájený pórek, na tenká kolečka nakrájený česnek a trochu orestujeme. Přidáme sójovou omáčku, kmín, pepř, podle chuti osolíme a krátce ještě orestujeme.
Příloha:rýže, chléb, brambor.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Helunda
(upraveno)
31. 3. 2016, 20:02